Menu

Besparen op de telefoonkosten van jouw bedrijf

Als je een bedrijf hebt waarbij veel gebeld moet worden kan dit best wel vervelend zijn, omdat de kosten dan hoog op kunnen lopen. Je wilt graag dat dit niet nodig is en de kosten graag zo laag mogelijk houden. Het helpt vaak best veel om maandelijks te besparen op de telefoonkosten in het grote geheel. Daarom zou je deze tips kunnen volgen om te besparen.

Zorg voor een goed abonnement

Het is vaak handig om voor een goed abbonement te zorgen. Meestal kun je door dit goed aan te pakken wel een goede deal sluiten. Als je een zakelijk abonnement afsluit zorgt dit sowieso al voor andere bedragen vaak. Wanneer je ervoor zorgt dat je voor alle medewerkers in een keer een abonnement afsluit kun je proberen megadeal korting te krijgen. Omdat je dan zoveel in een keer afsluit is het vaak wel mogelijk om een beetje extra korting te krijgen. Voor veel providers is het vaak ook een goede deal om zo voor een heel bedrijf een abonnement te kunnen afsluiten. Zij maken hier vaak sowieso al veel winst mee. 

Bij het afsluiten van een abonnement is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt in de hoeveelheid die iedereen nodig heeft. Zo wil je liever niet te veel kosten maken, maar je zit er ook niet op te wachten dat je iedere maand meer moet betalen omdat er constant buiten de bundel gebruik wordt gemaakt.

Interne belkosten kun je verlagen

Als je wilt besparen zijn ook de interne belkosten vaak een stuk te verlagen. Je zult zien dat wanneer je dit in de gaten houd er veel heen en weer gebeld wordt door collega’s onderling. Dit is al helemaal als er gewerkt wordt vanuit meerdere locaties. Of dit nou vanuit huis is of meerdere kantoren. Je zult zien dat je dit heel gemakkelijk zou kunnen verminderen. Het is namelijk zo dat je vaak al een goede internetverbinding hebt als je daar ook al mee aan het werk bent. Met een goede internetverbinding betekent dat er ook via het internet gebeld zou kunnen worden. Dit is ideaal als je bekijkt hoeveel kosten dit zou kunnen schelen. Bellen terwijl je gebruik maakt van je internetverbinding is namelijk gratis. 

Betaal alleen voor wat echt nodig is

Je kunt er ook voor kiezen om met prepaid te werken. Hier betaal je van te voren een bedrag en daarvoor kun je dan bellen, sms’en of internetten dat ligt er maar net aan voor wat je het gekocht hebt. Je kunt er dan ook vaak net zolang mee doen als wat je zelf zou willen. Op die manier bespaar je ook weer een hoop geld. Je zou kunnen gaan voor sim only prepaid van prepaidsimkaarten.nl. Je hebt dan ook geen toestel, maar alleen een simkaart. Je moet dan zelf los van je simkaart nog een toestel aanschaffen. Hierin kun je dan je simkaart doen, daarop staat het tegoed wat je gekocht hebt. Zodra dit op is kun je het weer opwaarderen. Op die manier betaal je alleen voor wat je ook echt betaald hebt.