Menu

Aangifte uitbesteden

Het is weer zover. De BTW aangifte moet gedaan worden. Voor de meeste ondernemers vaak een ergernis en geen favoriete bezigheid. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde partners die je volledig kunnen ontzorgen op het gebied van BTW aangifte. Zij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en dat de aangifte op tijd en compleet bij de Belastingdienst terecht komt. 

De definitie van BTW is belasting toegevoegde waarde. Jij als ondernemer bent de Belastingdienst een bepaald bedrag verschuldigd. Deze aangifte moet echt gebeuren wil je niet in de problemen komen. 

Op onze website staat een hoop handige tips voor het doen van jouw BTW aangifte. We beantwoorden vragen van ondernemers op ons blog en plaatsen artikelen met veel voorkomende moeilijkheden. Kom je niet uit jouw aangifte? Neem daar dan eens een kijkje. 

Is onze informatie nog niet genoeg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij koppelen je aan een van onze gespecialiseerde partners en samen ga je stap voor stap jouw aangifte doen. Heb je helemaal geen zin om je te verdiepen in BTW aangifte dan kunnen wij ook je volledige aangifte afronden.