Menu

Wat kost webhosting?

Afhankelijk van de wensen die je hebt zijn er al webhosting pakketten te krijgen vanaf €2,47 per maand. Dit is het laagste pakket waar je bijvoorbeeld een informatieve website op kunt hosten. Wil je een complete webshop hosten, dan heb je een groter pakket nodig. Ook voor het aanmaken van e-mail adressen moet je goed de webhosting pakketten vergelijken.

Waar wordt de prijs van webhosting door bepaald?

De webhosting prijs wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zo hanteren de meeste bedrijven een limiet aan het dataverkeer. Het dataverkeer dien je in te schatten aan de hand van de hoeveelheid bezoekers. Wanneer je over deze limiet heen gaat wordt je website erg traag. Het is dus niet slim om hierop te besparen. Ook heb je met opslagruimte te maken. Hoeveel artikelen staan er in de webshop en hoe groot zijn de afbeeldingen? Hier kun je jezelf altijd in laten adviseren door een professional. Er zijn namelijk ook veel plugins en programma’s verkrijgbaar waarmee je de afbeeldingen met elkaar kunt vergelijken. Op die manier kun je dus ook besparen op webhosting.

Profiteer van hoge kortingen op webhosting

Er zijn veel manieren om een goedkope webhosting partij te vinden. De meeste bedrijven hanteren dan ook met enige regelmaat een aanbieding. Vaak is deze zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Hiermee kun je tot wel 60% op de jaarprijs besparen. Natuurlijk is de opzet van deze aanbiedingen dat je klant wordt en blijft. Zo verdienen ze het volgende jaar de kosten weer terug. Wanneer je tevreden bent over je webhosting, dan is het slim om daar bij te blijven. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit die ze je bieden. Qua prijs schelen bedrijven namelijk onderling niet heel veel. Het is zonde om voor 100 euro per jaar over te stappen naar een partij waar je slechtere service krijgt.